Over ons

Wie is…

vilten-slinger-mevrouw-hendrik

Anders dan de naam doet vermoeden, gaan er achter Mevrouw Hendrik niet één, maar twee dames schuil. Wij leerden elkaar kennen in Nijmegen, waar wij als huisgenoten woonden in een karakteristiek studentenhuis aan de Hendrik Hoogersstraat. Een gedenkwaardige tijd waarin we veel lol hebben gehad. Toen al bleek dat we beiden beschikten over een behoorlijke dosis creativiteit. Werden er thema huisfeesten georganiseerd, dan stonden wij als twee enthousiastelingen vooraan met verfkwasten of naaimachine om het huis van de nodige decoratie te voorzien.

 

Hierna volgde een periode waarin we onze eigen weg insloegen. Samenwonen, werken, trouwen, kindjes krijgen: een mooie nieuwe fase na de studententijd. Maar op werkgebied begon er bij ons allebei iets kriebelen: waar worden we nu écht gelukkig van? In deze zoektocht kruisten onze wegen weer. We stonden te popelen om echt iets moois neer te zetten, iets om anderen mee te verblijden. Tot, per toeval, het concept van vilten letterslingers op ons pad kwam: Marijm. En Marijm zocht een opvolger. Op het moment dat we al die kleuren en de prachtige kwaliteit zagen waren we verkocht. Dat moest het worden en we zouden het samen oppakken!

De naam Mevrouw Hendrik

Voor ons was het belangrijk dat onze bedrijfsnaam iets zei over ons, de personen achter Mevrouw Hendrik, maar ook over het product. De naam Mevrouw Hendrik staat voor:

  • de plek waar wij elkaar hebben leren kennen
  • vrolijk en een beetje gek
  • opvallend
  • kwaliteit
  • voor iedereen

Wat is Mevrouw Hendrik?

Mevrouw Hendrik kleedt iedere gelegenheid aan met een unieke en persoonlijke vilten letterslinger.

De ouderwetse slinger die je enkel ophangt bij een verjaardag en die na één tot twee keer hangen zijn beste tijd heeft gehad, hebben wij in een nieuw jasje gestoken zodat je er jarenlang plezier van gaat hebben.

vilt-mevrouw-hendrik

De letters en tekens zijn vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch vilt van 5 mm dik. Deze dikte zorgt voor een lange levensduur, kreukt niet en heeft een intense kleur. Kwaliteit staat bij ons voorop!

 

 

 

schroefjes-mevrouw-hendrik

Het unieke draaisysteem waardoor de letters en tekens met elkaar zijn verbonden, zorgt ervoor dat je de slinger ieder moment kunt aanpassen in een andere wenselijke vorm.

 

 

 

Een letterslinger voor iedere gelegenheid!

De letterslinger van Mevrouw Hendrik is te gebruiken voor veel meer doeleinden dan alleen verjaardagen. Je ontwerpt ‘m namelijk helemaal zelf met jouw gewenste tekst, kleuren en figuren. Voor bruiloften, verjaardagen, babyshowers, geboorteaankondigingen, evenementen, zakelijke doeleinden, decoratie… je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk!

We hopen je te kunnen inspireren door onze inspiratiefoto’s, blogs maar vooral door je de mogelijkheid te geven om met je eigen creativiteit je persoonlijke letterslinger te creëren. Veel plezier!

 

Logo Mevrouw Hendrik