Geplaatst op Geef een reactie

We zijn online!

We zijn online - webshop Mevrouw Hendrik

Hoera, het is eindelijk zover! Onze website met bijbehorende webshop is online. We zijn zo blij en trots om dit eindelijk te mogen aankondigen. Maak kennis met Mevrouw Hendrik en onze vilten letterslingers!

In maart nam Mevrouw Hendrik achter de schermen al het stokje van Marijm over, maar na een paar weken hard werken is het nu officieel! Per 1 mei kunnen jullie op https://www.mevrouwhendrik.nl je vilten letterslinger ontwerpen, geheel naar eigen wens.

vilten-slinger-saar

♥  5 mm dik vilt: topkwaliteit!
♥  Altijd jouw eigen unieke ontwerp
♥  Verander je slinger keer op keer dankzij het handige schroefsysteem
♥  Super origineel kraamcadeau
♥  Maar ook voor: bruiloften, verjaardagen, babyshowers, geboorteaankondigingen, evenementen, relatiegeschenken of ter decoratie!

opstartfase-mevrouw-hendrik

Mevrouw Hendrik is de afgelopen weken druk geweest! Na de officiële overname met bubbels was de eerste uitdaging om alle 68 kasten naar hun nieuwe plek te krijgen.
Hiervoor kwamen onze Tetrisvaardigheden goed van pas.
Ook moest er worden nagedacht over allerlei vormgevingkwesties als: logo, huisstijl, bedankkaartjes, inspiratiefoto’scadeaubon en ga zo maar door.
Een leuk uitstapje voor ons was ook om kennis te maken met onze viltleverancier.
Wat een kleurkeuzes en mogelijkheden liggen er nog!

over-onze-naamRegelmatig horen we de vraag: ‘Hoe komen jullie aan de naam?’ Graag nemen we jullie mee in de zoektocht die wij hebben gehad:

“Anders dan de naam doet vermoeden, gaan er achter Mevrouw Hendrik niet één, maar twee dames schuil. Wij hebben elkaar leren kennen aan de Hendrik Hoogersstraat in Nijmegen, waar wij samenwoonden in een studentenhuis. Dit waren voor ons gedenkwaardige jaren waarin we veel lol hebben gehad samen maar ook vele creatieve uitspattingen hebben gehad in de vorm van aankleding van feestjes e.d.”

De naam staat voor:
♥  De plek waar we elkaar hebben leren kennen
♥  Vrolijk en een beetje gek
♥  Opvallend
♥  Kwaliteit
♥  Voor iedereen
Lees het hele verhaal op de pagina Over Ons.

Wil jij nu ook zo’n toffe letterslinger bestellen? Wacht niet langer…

Ontwerp je vilten letterslinger!

Via verschillende wegen hebben wij jullie laten weten dat je kans kon maken op een vilten letterslinger naar keuze door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Heel wat mensen hebben zich aangemeld, leuk! Zo blijven jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen die Mevrouw Hendrik doormaakt.

Maar wie is nu de gelukkige winnaar? Bekijk snel het filmpje!

Gefeliciteerd!

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar wat jullie van onze website vinden. Laat gerust een reactie achter, vinden we leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *