Geplaatst op Geef een reactie

CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren

Yes, leuk nieuws! Mevrouw Hendrik staat voor het eerst op een markt met haar vilten letterslingers. En wel de CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren in Nijmegen!

Ben je zwanger en op zoek naar informatie en leuke hebbedingen voor de kleine? En woon je ook nog eens in de regio Nijmegen? Bezoek dan de CWZ Zaterdagmarkt voor Zwangeren op 15 september 2018. Mevrouw Hendrik is ook van de partij met haar vilten letterslingers!

zaterdagmarkt cwz

Op deze markt speciaal voor zwangere vrouwen en hun partner vind je allerlei informatie rondom bevallen in het CWZ. De markt biedt een gevarieerd programma, met diverse presentaties en informatiekraampjes. Met rondleidingen naar het Geboortehuis, de kraamsuites en couveusesuites. En met gezellige spulletjes en activiteiten rond zwangerschap en geboorte. Kortom: een gevarieerd programma dat ook leuk is voor wie nog maar net zwanger is.

onze-eerste-markt

Natuurlijk mag Mevrouw Hendrik hier niet ontbreken! Onze eerste markt, super leuk en spannend. We staan er met een gezellige stand, waar je je eigen vilten letterslinger voor je baby kunt komen ontwerpen. We helpen je natuurlijk graag met de kleurkeuze en zetten je slinger met liefde in elkaar. Hoe leuk om straks als de kleine er is, de geboorte aan te kondigen met een originele naamslinger voor het raam! Of decoreer het kamertje van je baby met een mooie vilten letterslinger.

Je kunt trouwens ook meedoen met een hele leuke winactie bij onze stand. We verklappen nog niks, maar het is de moeite waard!

Plattegrond Zaterdagmarkt voor Zwangeren CWZ

Ons standnummer is 8. Mooi in het midden!

extra kleuren

We hebben nóg een goede reden voor je om langs te komen bij onze stand: we nemen een gelimiteerde oplage figuren mee in de kleuren okergeel, oranje, rood, groen en paars. Denk aan bloemen, vlinders, sterren, hartjes en uiltjes. Exclusief verkrijgbaar op de Zaterdagmarkt voor zwangeren. Deze kleuren zijn hartstikke vrolijk en maken je slinger een echte blikvanger. Dit is dus naast onze standaard kleuren zwart, grijs, wit, lichtblauw, donkerblauw, lichtroze en fuchsia. Volop keuze dus…

Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze kleurrijke vilten letterslingers!

actie

Speciaal voor alle bezoekers van de CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren, heeft Mevrouw Hendrik een leuke actie in petto. Koop je op de markt een vilten letterslinger, dan betaal je de speciale beursprijs van € 3,- per teken in plaats van € 3,49. Deze actie geldt alleen op de markt zelf en kan niet achteraf worden toegepast. Vraag naar de voorwaarden.

*** ACTIE alle letters & cijfers en figuren van 3,49 voor 3,- op de markt ***

 

En we hebben nog een aanbieding voor alle bezoekers van de markt. Koop nu met extra voordeel een pakket met de cijfers 1,2,3 en het woord ‘jaar’. Een super leuke uitbreiding voor als je kindje jarig is. Kleuren zijn uiteraard naar keuze.

Van € 24,43 voor slechts € 20. Hiermee heb je drie jaar lang een leuke verjaardagsslinger! Natuurlijk kun je de andere cijfers er nog los bij kopen.

 

123 jaar

kom je ook

CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren
♥ Datum: zaterdag 15 september 2018
♥ Locatie: Binnenhof CWZ te Nijmegen
♥ Tijd: van 10.00 – 16.00 uur
♥ Aanmelden: niet nodig. Je kunt zo binnenlopen.
♥ Parkeren: dit kan op het voorterrein van het CWZ.

 

tot-dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *