Geplaatst op Geef een reactie

Mevrouw Hendrik viert Kinderboekenweek 2018

Hoera, het is weer tijd voor de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek is van 3 t/m 14 oktober 2018.Het thema van dit jaar is ‘Vriendschap’. Een dikke week lang is het feest in de boekwinkels en bibliotheken. Mevrouw Hendrik is daar maar wat blij mee, want wat is er nu heerlijker dan lekker lezen?

Kinderboekenweek slinger van vilt van Mevrouw Hendrik in de bibliotheek

Kinderboekenweek: altijd een feest! Mevrouw Hendrik leest haar kindjes dolgraag leuke boekjes voor. Of het nu prentenboeken zijn, spannende avonturen of korte verhaaltjes: de kindjes vinden het altijd heerlijk om boekjes te lezen. Vind jij lezen ook zo fijn?

Jammer genoeg verdwijnen er steeds meer bibliotheken in kleine gemeenten. Dat mag toch niet gebeuren? In haar standplaats Warnsveld tekende Mevrouw Hendrik een petitie voor het behoud van de plaatselijke bibliotheek. Zodat er nog heel veel kindjes nu en in de toekomst kunnen blijven genieten van alle leuke kinderboeken die er zijn.

Kinderboekenweek slinger van vilt van Mevrouw Hendrik in de bibliotheek

Natuurlijk ging Mevrouw Hendrik niet ongezien weg. Ze hing een mooie vilten letterslinger op met de toepasselijke tekst ‘Kinderboekenweek’. Zo kan iedereen zien dat er deze week allerlei leuke activiteiten zijn in de bibliotheek!

Ga jij ook Kinderboekenweek vieren? Kijk maar eens wat er bij jouw plaatselijke bibliotheek, school of boekhandel te doen is aan leuke activiteiten.
Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *