Geplaatst op Geef een reactie

Vilten walvis: nieuw voor aan je naamslinger!

Nieuw: een vilten walvis voor aan je naamslinger van Mevrouw Hendrik

Vol trots kondigen wij ons nieuwe vilten figuur aan: Billy de walvis. Het eerste figuur van vilt dat Mevrouw Hendrik volledig in eigen beheer ontworpen en gelaserd heeft. In deze blog lees je meer over het ontstaan van deze te schattige vilten walvis.

Vilten walvis voor aan naamslinger baby
Billy de Walvis: ons nieuwste vilten figuur voor aan je naamslinger!

Het winnende ontwerp van onze wedstrijd: de walvis

Een tijdje geleden plaatsten we een ontwerpwedstrijd op Facebook en Instagram. Het idee: bedenk zelf een nieuw vilten figuur voor Mevrouw Hendrik. Het winnende figuur wordt daadwerkelijk in productie genomen. Gewonnen? Dan krijg je 2x jouw zelfbedachte vilten figuur en max. 5 letters om een mooie naamslinger mee te maken.

De winnaar was Kelly van Duren-Kerkman. Haar winnende idee was een vilten walvis. We vonden dat heel leuk bedacht en sloegen aan het ontwerpen. Al vrij snel was het ontwerp voor de walvis klaar. Tijd voor een test op onze eigen laser graveermachine. Spannend… Maar wat was hij leuk! Nog een klein beetje finetunen om hem nóg mooier te maken en toen was hij klaar: onze eigen Billy de Walvis. Zo cute!

Vilten naamslinger voor baby Siem met walvis figuren van Mevrouw Hendrik
Daar hangt de vilten naamslinger van Siem mét de walvisjes! En zelf draagt hij ook een bijpassend walvis shirtje 🙂

Waarom heet hij Billy de Walvis?

Goede vraag, haha! De credits hiervoor gaan naar de moeder van Margriet. Zij bedacht dat het wel leuk zou zijn om onze vilten figuren een eigen naam te geven. Hierdoor krijgen ze nog wat meer persoonlijkheid en echt een eigen identiteit. Dat klonk zo leuk dat we dat idee direct omarmden. Het was dan ook Margriets moeder die met de naam Billy kwam voor de walvis. Vrolijk, lekker stoer: wij vonden het een goede keuze!

Het wordt dus nog even brainstormen voor de namen van onze overige figuren. Ideeën? Kom maar door 🙂

Bestel jouw eigen vilten walvis online

Vind je Billy de Walvis ook zo’n schatje? Shop dan jouw eigen vilten walvis op onze website en ontwerp zo jouw eigen unieke vilten naamslinger. Leuk voor op de babykamer of als geboorteaankondiging voor aan het raam. En niet te vergeten: een heel origineel kraamcadeau om te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *