Geplaatst op Geef een reactie

Singles Day 2019

singles day campagne bij Bol.com: Mevrouw Hendrik mocht 65 vilten slingers leveren!

HAPPY SINGLES’ DAY 💙

Vandaag (lees: maandag 11 november 2019) viert Bol.com Singles’ Day. Een grootse actie met flinke kortingen. Om jezelf eens lekker in het zonnetje te zetten. 2twintig PR mocht deze campagne invulling geven. En HOE! ✨

Even terug, want je zult denken: wat doet Mevrouw Hendrik precies in dit verhaal? Kijk maar eens naar de foto. Die vrolijke vilten Singles Day slinger mochten wij maken, en niet eentje, nee 65(!) stuks! Zo tof! 🤩

Onze slingers zijn bij allemaal leuke mensen terecht gekomen, waaronder Dyonne Bakker (Instagram: @xdyonnex). Dat zijn toch foto’s om vrolijk van te worden?

Goed, wij kregen dus dat telefoontje en na de officiële “GO” deden wij natuurlijk een minutendurende vreugdedans 💃🏻🕺🏻Daarna verschenen enkele lichtelijke stress-symptomen. We hadden er anderhalve week de tijd voor. En: Margriet ging precies een week op vakantie. Help!

Met ons teamwork hebben we het geflikt en daar zijn we super trots op! 💪🏻💙 Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds zijn we aan de slag geweest: materiaal inkopen, ontwerpen, vilt snijden, laseren, graveren, schroeven, lintjes rijgen, inpakken 😅

Kom maar door met al uw zakelijke orders, team Mevrouw Hendrik staat voor u klaar! Voor nu wensen wij jullie allemaal Happy Singles’ Day. Enne: single of niet, gun jezelf een leuk koopje op Bol.com 👌🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *