Geplaatst op 8 reacties

Schrijf een review over Mevrouw Hendrik!

Reviews Mevrouw Hendrik schrijven via Google over je vilten naamslinger

Wij zijn altijd heel benieuwd wat jullie, als klanten, van je geleverde bestelling vinden. Daarom vragen we je kort en krachtig: zou je een Google Review over jouw ervaring met Mevrouw Hendrik willen schrijven?

Klik op deze link en schrijf een review over jouw ervaringen met Mevrouw Hendrik

Het kost je slechts 2 minuten van je tijd en je helpt er ook toekomstige klanten mee om een goede keuze te kunnen maken. Heel erg bedankt!

Met vrolijke groet, Sandra en Margriet

Mevrouw Hendrik

8 gedachten over “Schrijf een review over Mevrouw Hendrik!

 1. Wat een super service. Een letter was niet op voorraad. Via whatsapp contact gehad en de volgende dag had ik de slinger keurig in huis! Bedankt!!

  1. Leuk om te horen Sandra, we vinden persoonlijk contact en goede service erg belangrijk. Dankjewel voor je enthousiaste reactie!

 2. Mooie stevige slinger. Helaas duurde het even voordat hij bezorgd werd door een probleem bij PostNL, maar de communicatie met de webshop hierover was goed. Ik zou deze site zeker aanraden aan vrienden/kennissen.

  1. Dankjewel voor je review, Andrea. Dat was inderdaad erg jammer, maar fijn om te horen dat je onze communicatie als prettig hebt ervaren! ๐Ÿ™‚

 3. Ik ben nog altijd heel blij met mijn slinger! Hij ziet er nog steeds mooi uit en bij elk feestje hangen we hem weer op! ๐Ÿ™‚ En bij de bestelling van mijn slinger echt een top service gekregen van Margriet, bedankt!!

  1. Dankje Elke! Leuk om te horen dat de slinger ieder jaar weer terugkomt, precies waar hij voor is bedoelt ๐Ÿ™‚ Veel plezier ermee!

 4. Wij zijn heel blij met onze slinger van Mevrouw Hendrik, het vilt is heel stevig spul.
  Een van de weinige sites die een naamslinger konden leveren met de speciale รจ erin. Hiervoor ook persoonlijk contact gehad wat erg fijn was. Alles was een super service! Ik zou het iedereen aanraden hier een slinger te kopen.

  1. Bedankt voor je mooie review Jill! Super leuk om te lezen dat je er zo blij mee bent. Altijd extra bijzonder om namen te mogen maken met speciale tekens, die zien we niet zo veel! Heel veel plezier met de slinger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *