Geplaatst op Geef een reactie

Verrassend persoonlijk kerstcadeau

Buiten wordt het kouder, de vesten en truien worden weer van zolder gehaald: de laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. Dit jaar zijn we meer in huis te vinden dan andere jaren, Corona houdt de gemoederen helaas nog bezig. Je zal het vast herkennen dat je huis nog nooit zo opgeruimd en schoon is geweest: de zolder en kasten worden uitgezocht, de keuken wordt eens goed gepoetst en de klusjes die er al lang lagen pak je nu toch wel een keer op. Ondanks dat het pas eind oktober is, worden de (online) schappen alweer gevuld met kerstspullen. Mevrouw Hendrik heeft dit jaar HET idee om je naasten per post te verrassen  met een verrassend persoonlijk kerstcadeau.

home-sweet-home-slinger

Kersthangers door de brievenbus

Met een uitgebreid assortiment aan kerstitems hoef jij je dit jaar geen zorgen hoeft te maken over een creatief cadeau deze kerst. Vier je dit jaar de eerste kerst met je kleintje? Kun jij deze kerst niet met opa en oma, oom en tante of je lieve vriend of vriendin vieren? Wij sturen jouw persoonlijke kerstcadeau met jouw eigen boodschap graag voor je op en verpakken het feestelijk zodat het echt een verrassing is voor de ontvanger! Met een uitgebreid kleurenpalet aan mogelijkheden heb je altijd een kleur die matcht bij jouw kerstversiering. Ook hebben we gepersonaliseerde houten kersthangers, te combineren met alle kleuren.  

Verrassend relatiegeschenk of kerstpakket?

Ben je opzoek naar een verrassend persoonlijk kerstcadeau als relatiegeschenk of invulling van een kerstpakket? Een gepersonaliseerde vilten of houten kerstbal is DE eyecatcher waarmee je iedere werknemer of zakenrelatie dit jaar verrast. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos! Het logo van je bedrijf in een kersthanger graveren? Een herkenbare slogan? Of toch een algemene tekst die in iedere kerstboom staat zoals ‘Xmas’ of ‘Kling klokje’?

Specifieke wensen? Bel of app ons zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *