Posted on Geef een reactie

Gratis cadeautje bij je bestelling!

“Staan jullie ook op de Negenmaandenbeurs?” Deze vraag kregen we de afgelopen tijd best vaak te horen. Helaas is Mevrouw Hendrik niet te vinden op deze editie van de Negenmaandenbeurs. Maar niet getreurd! Voor alle baby’tjes die nog geboren gaan worden geven we graag een cadeautje weg tijdens deze week.

Ben je nog op zoek naar een originele manier om de geboorte van jullie kleintje aan te kondigen?  Een vilten naamslinger aan het raam is een leuke en opvallende geboorteaankondiging. Deze kun je helemaal naar wens samenstellen

We hebben nu wel een hele leuke actie gedurende de Negenmaandenbeurs.
Bij een  bestelling vanaf € 20,- krijg je een gratis setje zuignappen (2st) t.w.v. € 2,95 cadeau.* 
Met onze zuignapjes hang je deze gepersonaliseerde naamslinger eenvoudig aan het raam.  

♥ Stel zelf jouw unieke letterslinger samen
♥ 5 mm dik vilt: topkwaliteit!
♥ Hang de slinger aan je raam zodat iedereen kan zien dat de kleine er is
♥  Nu met gratis zuignapjes (2st) t.w.v. € 2,95 bij besteding vanaf € 20*
♥ Verplaats de slinger naar de babykamer als decoratie item
♥ Schroef na een jaar het cijfer 1 aan de slinger en het wordt een verjaardagsslinger

* Actievoorwaarden 
Deze actie is geldig op onze website www.mevrouwhendrik.nl van 20 februari t/m 24 februari 2019 bij een minimum orderwaarde van € 20. De gratis zuignapjes (2st) worden automatisch toegevoegd aan je bestelling. Deze actie geldt niet i.c.m. andere acties en is niet geldig met terugwerkende kracht. 

Posted on Geef een reactie

15% korting op een vilten slinger

Korting op je vilten naamslinger van Mevrouw Hendrik

Let op: Deze actie is inmiddels verlopen.

Mevrouw Hendrik strooit met liefde! 😍 In aanloop naar Valentijnsdag houden we namelijk een hele mooie actie:

15% korting op een zelf ontworpen letterslinger

Of je nu gaat voor een vilten verjaardagsslinger, naamslinger, geboorteslinger, gewoon-zomaar-slinger of een mooie decoratieve letterslinger: op alle zelf ontworpen slingers ontvang je 15% korting. Hoe leuk is dat?!

Kortingscode: ‘LIEFDE’

Wilde je altijd al zo’n mooie vilten slinger van Mevrouw Hendrik? Of zocht je een uniek kraamcadeau? Een vilten naamslinger of geboorteslinger is super origineel. Dit is je kans om een vilten slinger van Mevrouw Hendrik met flinke korting te kopen.

Bestel nu jouw slinger met kortingscode ‘LIEFDE‘ op mevrouwhendrik.nl

Vilten hartje in wit voor naamslinger van Mevrouw Hendrik
Love is in the air! Ontwerp jouw vilten slinger met 15% korting op MevrouwHendrik.nl

Creëer je eigen vilten slinger met onze ontwerpmodule

Natuurlijk gebruik je onze gemakkelijke ontwerpmodule voor het samenstellen van jouw favoriete vilten slinger. Kies jouw eigen tekst, kleuren & figuren en maak de vilten slinger echt uniek.

Kleine (vilten) lettertjes: De actie geldt t/m 14 februari 2019. Niet geldig i.c.m. andere acties en niet geldig met terugwerkende kracht.

Posted on Geef een reactie

Bezoek Mevrouw Hendrik in het CWZ!

Wat? Ligt Mevrouw Hendrik in het ziekenhuis? Nee hoor, geen zorgen! Mevrouw Hendrik staat zaterdag 23 januari 2019 op een markt. De Zaterdagmarkt voor Zwangeren in het CWZ in Nijmegen. Kom je ook?

Wat is de Zaterdagmarkt voor Zwangeren?

De Zaterdagmarkt voor Zwangeren is een kleinschalige informatiemarkt in het CWZ ziekenhuis in Nijmegen. Op deze markt kunnen zwangere dames en hun partners volop informatie verzamelen over de zwangerschap en bevallen in het CWZ. Men kan er rondleidingen krijgen langs de kraamsuites en de couveuse-afdeling. Ook staan er veel stands met informatie én leuke hebbedingen rondom de zwangerschap.

Mevrouw Hendrik met haar vilten naamslingers op de Zaterdagmarkt voor Zwangeren in het CWZ te Nijmegen
Mevrouw Hendrik op de Zaterdagmarkt voor Zwangeren in het CWZ te Nijmegen

Mevrouw Hendrik staat ook op de markt!

En het leuke is natuurlijk… Mevrouw Hendrik is er ook! Bij onze kraam kun je alle vilten letters in het echt bekijken, de kleuren bewonderen én natuurlijk jouw eigen vilten naamslinger in elkaar komen schroeven. Of nou ja… die voor jouw kindje natuurlijk 😉 Super leuk als je (hoog)zwanger bent en de naam van jouw kindje al weet. Met onze vilten naamslinger kun je – zodra de kleine geboren is – de geboorte heel leuk aankondigen door de naamslinger voor het raam te hangen. Zo kan iedereen zijn of haar mooie naam zien!

Schroef je vilten naamslinger van Mevrouw Hendrik eenvoudig aan elkaar
Fluitend schroeven wij jouw vilten naamslinger in elkaar. Maar je mag het natuurlijk ook zelf doen!

Cadeautje bij jouw aankoop: gratis zuignappen!

We hebben een leuke actie voor alle bezoekers van de Zaterdagmarkt voor Zwangeren in het CWZ. Wanneer je ter plekke een vilten naamslinger voor je baby bij ons koopt, dan krijg je er een gratis setje zuignappen bij. Hiermee hang je de vilten naamslinger heel eenvoudig aan het raam!

Gratis zuignappen bij aankoop van jouw vilten naamslinger!

Waar en wanneer is deze markt voor zwangeren?

Locatie: Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in het Binnenhof
Adres: weg door Jonkerbos 100, 6532 SZ Nijmegen
Datum: zaterdag 23 januari 2019 (overigens vindt deze markt 5x per jaar plaats!)
Tijd: van 10.00 – 16.00 uur
Parkeren: op het voorterrein van het CWZ.
Meer informatie: klik hier.

Graag tot ziens op de Zaterdagmarkt voor Zwangeren!

Posted on Geef een reactie

Gelukkig Nieuwjaar namens Mevrouw Hendrik!

Happy New Year! Wat is het jaar weer omgevlogen en wat hebben wij ervan genoten! 2018 was het jaar dat wij Marijm overnamen en als Mevrouw Hendrik officieel van start gingen met onze webshop voor vilten naamslingers en letterslingers. Wat een waanzinnig leuk jaar! ✨

vilten-slinger-happy-new-year
Ontwerp je eigen gepersonaliseerde vilten letterslinger bij Mevrouw Hendrik!

In deze blog laten we je in vogelvlucht onze belevenissen zien van het afgelopen jaar. Zo lees je hoe wij het bedrijf Marijm hebben overgenomen en met Mevrouw Hendrik het concept van vilten naamslingers verder hebben uitgewerkt. Kijk je mee?

Marijm werd Mevrouw Hendrik

Misschien ken je de vilten naamslingers al van Marijm, onze voorganger. Het kan goed zijn dat je bij Marijm in het verleden al een mooie naamslinger voor je baby hebt besteld. Super leuk! Marijm zocht eind 2017 een opvolger. En daar hadden wij, Margriet en Sandra, wel oren naar! In 2018 werd het officieel gemaakt en startten wij ons bedrijf Mevrouw Hendrik. Vanaf dat moment bestel je jouw gepersonaliseerde vilten naamslingers bij www.mevrouwhendrik.nl!

Sandra & Margriet - Mevrouw Hendrik vilten letterslinger
Zie je ons stralen? Zo trots als een pauw op ons eigen bedrijf Mevrouw Hendrik

Hoe ging dat precies?

Natuurlijk moest er flink wat voorraad worden verhuisd. Marijm was gevestigd in Wijchen en Mevrouw Hendrik heeft haar voorraad in Warnsveld. Een eindje rijden. Het was passen en meten in onze gehuurde verhuiswagen, maar het ging nét! Sandra was toen nog hoogzwanger en met haar dikke buik keek ze toe hoe de anderen het zware werk deden 😉

Verhuizen & Proosten!

Maar er moest nog veel meer gebeuren…

Er moest een naam voor ons nieuwe bedrijf worden verzonnen. Na héél veel brainstormen wisten we het:

Mevrouw Hendrik

Een verwijzing naar de Hendrik Hoogersstraat, de plek waar wij elkaar hebben leren kennen in Nijmegen. Hier woonden we namelijk allebei als huisgenoten in een studentenhuis. Wil je meer lezen over de totstandkoming van deze naam? Bekijk dan ook de pagina ‘Over Ons‘.

We schakelden een grafisch ontwerper in en lieten een logo ontwikkelen:

Logo Mevrouw Hendrik - Vilten naamslingers & letterslingers
Het resultaat!
Vrolijk hè?

Inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK)

Let’s Make It Official!

We bezochten samen de Kamer van Koophandel en schreven ons officieel in als VOF. Nu kon het echte zakendoen gaan beginnen. Spannend!!

En toen waren we een ‘echt’ bedrijf! Mevrouw Hendrik heeft nu een KvK-nummer: 72526408 en een BTW-nummer: NL859141184B01. Nog dezelfde dag openden we een zakelijke rekening en konden we echt aan de slag met onze eigen webshop. Hoera!

Drukwerk bestellen

We ontwierpen onze eerste flyer die Marijm meegaf aan de bezoekers van de Negenmaandenbeurs. Een eerste aankondiging dat Marijm zou gaan veranderen in Mevrouw Hendrik! Als we onze eerste flyer nu terugzien moeten we er alweer om glimlachen, maar wat waren we er toen trots op! Onze eerste echte flyer.

Inmiddels is ook onze volgende flyer gedrukt en deze ziet er alweer een stuk professioneler uit. We vinden het super leuk om te zien welke ontwikkelingen wijzelf als persoon (en onze vaardigheden) doormaken dankzij Mevrouw Hendrik. We leren iedere dag bij! Verder ontwierpen we bedankkaartjes voor bij de bestellingen en mooie cadeaubonnen.

Onze nieuwste flyer. Passend bij de huisstijl van Mevrouw Hendrik!

Keihard werken aan onze eigen website

We hebben de website www.mevrouwhendrik.nl vanaf 0 opgebouwd en de ontwerptool van Marijm laten ombouwen. Doel: het bestelproces van je eigen vilten naamslinger zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Dus niet alle letters één voor één moeten zoeken in onze webshop.

Met onze ontwerptool kies je makkelijk jouw gewenste naam of tekst, de gewenste kleuren en figuurtjes. Met een druk op de knop kun je jouw creatie bestellen! En je krijgt natuurlijk meteen een globaal voorbeeld van hoe jouw ontworpen vilten naamslinger eruit komt te zien. Alleen het ontwerpen is al leuk om te doen, maar het ontvangen van het pakketje met daarin jouw zelfontworpen naamslinger is helemaal een feest!

De bestellingen kwamen binnen…

Wat kregen we er een kick van toen onze eerste bestellingen binnen kwamen. Zo trots waren we erop dat jullie onze website steeds vaker wisten te vinden, dat we beter gevonden werden in Google, dat jullie enthousiast zijn over onze vilten naamslingers en vooral ook het vertrouwen stellen in ons! Dankjewel!!

Bij iedere bestelling voegen we een bedankkaartje met handgeschreven boodschap. Zo maken we jouw online bestelling nog net een beetje persoonlijker. Als finishing touch gaat er een Mevrouw Hendrik sticker op de envelop.

We ontvingen hele lieve reacties en mooie klantfoto’s (zie ook onze pagina Inspiratie voor heel veel mooie kiekjes van tevreden klanten). Zo ontzettend leuk en hartverwarmend! Daar doen we het voor.

Pssst.. heb je ook een vilten naamslinger en ben je er tevreden over? Laat dan vooral een fijne review achter op Facebook! Daar maak je ons dolgelukkig mee 🙂

Beurzen & Evenementen

Ook stonden we voor het eerst met Mevrouw Hendrik op beurzen. Zoals de Zaterdagmarkt voor Zwangeren in het CWZ te Nijmegen. Ook in 2019 zullen we weer ons gezicht en vilten letters laten zien op beurzen en evenementen. Houd onze activiteiten in de gaten via Facebook en Instagram!

Sandra en Margriet schroeven met plezier naamslingers in elkaar op de Zaterdagmarkt voor Zwangeren in Nijmegen

Oja… Er werd ook nog een baby geboren!

Het was een druk jaar! In mei 2018 werd ook het tweede kindje van Sandra geboren. Een prachtig gezond meisje, genaamd Lore. Of het ideaal was om in hetzelfde jaar volop met de business te starten én een kindje te krijgen? Nee waarschijnlijk niet. Maar ach, dan hebben we de grootste drukte maar gelijk in één keer gehad!

Hoera een meisje! Baby Lore werd geboren

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Ook het komende jaar gaan we er weer vol tegenaan. We hebben leuke plannen die we met plezier gaan uitwerken. Dit zijn enkele van onze goede voornemens voor 2019:

💛 Nieuwe kleuren toevoegen aan het assortiment
💛 Onze vilten letterslingers ook via toffe verkooppunten verkopen
💛 Op een grote beurs staan
💛 Onze productfoto’s professionaliseren
💛 Samenwerkingen aangaan
💛 En vooral… werken met heel veel plezier!

Op naar een sprankelend 2019! 💛✨

Met vrolijke groet,

Sandra & Margriet
Mevrouw Hendrik

Posted on Geef een reactie

Van Sint naar Kerst Decoratie in 5 minuten!

Ben jij al klaar voor Kerst? Mevrouw Hendrik wel! Wij gaan naadloos over van Sinterklaas naar Kerstmis. De kruidnoten zijn op, de juten zak ligt weer op zolder. Kom maar op met de kerstlichtjes, kaarsjes, de rijk versierde kerstboom en de (foute) kerstliedjes. We houden ervan! Maar kerst is voor Mevrouw Hendrik natuurlijk niet compleet zonder toepasselijke vilten kerstslinger…

Vilten letterslinger als kerstversiering

Met de vilten letterslingers van Mevrouw Hendrik kun je jouw huis helemaal feestdagen-proof maken. Wij laten jou in onderstaande video’s zien hoe je met slechts één korte vilten letterslinger van Mevrouw Hendrik maar liefst twee leuke settings kunt maken voor de feestdagen. Verander jouw Sinterklaasslinger met enkele simpele handelingen tot mooie Kerst Decoratie. 

Voor:

Allereerst laten we je het ‘Voor’ plaatje zien. Met onze vilten letters hebben we de tekst ‘Hop Hop Hop’ gemaakt en opgehangen aan een mooie tak. Daaromheen hebben we de boel aangekleed met leuke Sinterklaas figuurtjes en de verlanglijstjes van de kinderen. Maar ja, de Sint is weer terug naar Spanje en dus is het nu tijd voor de nodige kerstsferen in huis. 

Van Sinterklaasslinger naar Kerst Decoratie - Mevrouw Hendrik

Video: zo maak je in enkele simpele stappen een toffe kerstslinger! 

In dit korte filmpje zie je in een vogelvlucht de transformatie die onze Sinterklaas Decoratie ondergaat en in een mum van tijd omgetoverd wordt tot super leuke Kerst Decoratie:

Na: 

En dit is ‘m dan geworden. Een mooie kerstslinger, gemaakt met de vilten letters van Mevrouw Hendrik. Van ‘Hop Hop Hop’ werd deze Sinterklaasslinger veranderd in ‘Ho Ho Ho’. Mevrouw Hendrik is klaar voor de Kerstdagen!

Ho Ho Ho Vilten Kerstslinger Mevrouw Hendrik
Tadaaa! De vilten kerstslinger van Mevrouw Hendrik

Uitgebreide video met uitleg

Ging dat toch iets te snel? In onderstaand filmpje laat Margriet van Mevrouw Hendrik je uitvoeriger zien hoe deze Sinterklaas Decoratie veranderd kan worden in toffe Kerst Decoratie. Een paar minuten en je hebt een compleet andere versiering in huis. Kijk je mee?

Leuk toch? Zo zie je hoe weinig je nodig hebt om er toch een heel gezellig kersttafereel van te maken in huis. Wil je ook zo’n leuke vilten (kerst)slinger van Mevrouw Hendrik? Ontwerp dan nu jouw eigen vilten slinger met tekst & kleuren naar keuze. En kom je er even niet uit, dan mag je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen. We helpen je graag!

Ontwerp je vilten slinger

Merry Christmas! 

Liefs,
Margriet & Sandra,
Mevrouw Hendrik

Posted on Geef een reactie

Een vilten letterslinger voor Sinterklaas

Vilten naamslinger Bart voor Sinterklaas - Mevrouw Hendrik

Mevrouw Hendrik is dol op Sinterklaas. Een vrolijke tijd waarin kinderen vol verwachting uitkijken naar wat de Goedheiligman voor hen heeft meegenomen uit Spanje. Kijk maar eens mee hoe Mevrouw Hendrik Sinterklaas viert. En Mevrouw Hendrik zou Mevrouw Hendrik niet zijn, als ze niet íedere gelegenheid aangrijpt om een mooie vilten letterslinger op te hangen 😉

 

Zwarte Piet zat te zoeken waarheen ze moest gaan.
Ze keek in de rondte en toen zag ze het staan!
Hier waren ze welkom, wat voelde dat fijn.
Wat is het toch leuk om in Nederland te zijn!

🎶

Vilten letterslinger Welkom Sint & Piet - Mevrouw Hendrik viert Sinterklaas

 

Zie ginds komt de stoomboot,
Met pakjes ZO groot!
Een letter voor jou en een letter voor mij,
Niet van chocola maar van vilt word ik blij! 

🎶

Vilten letter in je schoen met Sinterklaas - Mevrouw Hendrik

 

Samen knutselen met je kleine voor de Sint
Zoeken naar wat je allemaal bij het thema vindt.
Hop Hop Hop
Snel, volgens mij hoor ik al geklop!

🎶

Hop Hop Hop vilten letterslinger Mevrouw Hendrik

 

‘T heerlijk avondje is gekomen, ‘t avondje van Sinterklaas.
Nachtenlang lag hij te dromen: wanneer komt die goede baas?
Vol verwachting klopt zijn hart
Welke cadeaus krijgt kleine Bart?
Heel het jaar zo zoet geweest,
Pakjesavond is groot feest!

🎶

Vilten naamslinger Bart voor Sinterklaas - Mevrouw Hendrik

 

Mevrouw Hendrik wenst je een hele fijne pakjesavond toe!

Posted on Geef een reactie

Black Friday -20%

Black Friday: 20% korting op je vilten naamslinger van Mevrouw Hendrik

🖤 BLACK FRIDAY! 🖤

20% korting op alle vilten letters, cijfers & figuren!

Bestel snel jouw vilten letterslinger met kortingscode blackfriday18 bij Mevrouw Hendrik.

Altijd al een vilten naamslinger voor je baby willen bestellen? Dan is dit dé kans. Bestel jouw vilten letterslinger met maar liefst 20% korting. Wel zo fijn in deze dure tijd vol met feestdagen!

Ontwerp de naamslinger eenvoudig met onze ontwerptool. Volg de 3 stappen en klaar is jouw gepersonaliseerde naamslinger. Vergeet de kortingscode blackfriday18 niet in te vullen. Na betaling ontvang je de naamslinger binnen 1-2 werkdagen.

Sla je slag en scoor jouw slinger van Mevrouw Hendrik op Black Friday!

Met vrolijke groet,
Mevrouw Hendrik

 
Vergeet de kleine lettertjes niet!
NB: deze korting geldt niet i.c.m. andere acties, geldt niet met terugwerkende kracht en geldt alleen dit weekend.
Posted on Geef een reactie

Mevrouw Hendrik viert Kinderboekenweek 2018

Hoera, het is weer tijd voor de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek is van 3 t/m 14 oktober 2018.Het thema van dit jaar is ‘Vriendschap’. Een dikke week lang is het feest in de boekwinkels en bibliotheken. Mevrouw Hendrik is daar maar wat blij mee, want wat is er nu heerlijker dan lekker lezen?

Kinderboekenweek slinger van vilt van Mevrouw Hendrik in de bibliotheek

Kinderboekenweek: altijd een feest! Mevrouw Hendrik leest haar kindjes dolgraag leuke boekjes voor. Of het nu prentenboeken zijn, spannende avonturen of korte verhaaltjes: de kindjes vinden het altijd heerlijk om boekjes te lezen. Vind jij lezen ook zo fijn?

Jammer genoeg verdwijnen er steeds meer bibliotheken in kleine gemeenten. Dat mag toch niet gebeuren? In haar standplaats Warnsveld tekende Mevrouw Hendrik een petitie voor het behoud van de plaatselijke bibliotheek. Zodat er nog heel veel kindjes nu en in de toekomst kunnen blijven genieten van alle leuke kinderboeken die er zijn.

Kinderboekenweek slinger van vilt van Mevrouw Hendrik in de bibliotheek

Natuurlijk ging Mevrouw Hendrik niet ongezien weg. Ze hing een mooie vilten letterslinger op met de toepasselijke tekst ‘Kinderboekenweek’. Zo kan iedereen zien dat er deze week allerlei leuke activiteiten zijn in de bibliotheek!

Ga jij ook Kinderboekenweek vieren? Kijk maar eens wat er bij jouw plaatselijke bibliotheek, school of boekhandel te doen is aan leuke activiteiten.
Veel plezier!

Posted on Geef een reactie

Vilten naamslinger baby

Vilten naamslinger voor je baby kopen? Bij Mevrouw Hendrik kun je je persoonlijke vilten letterslinger ontwerpen met de naam van je kindje. Super leuk als geboorteaankondiging of kraamcadeau! Lees in deze blog waar je de vilten naamslinger allemaal voor kunt gebruiken.

schroefjes-vilten-letterslinger

Vilten naamslinger als geboorteaankondiging

Een vilten naamslinger van Mevrouw Hendrik kun je helemaal naar eigen wens samenstellen met behulp van onze ontwerptool. Kies je eigen tekst, kleuren en figuren.

De naam van de baby is natuurlijk geweldig. Die wil je aan iedereen laten weten als je baby geboren is! De slinger is dan ook heel mooi om op te hangen als geboorteaankondiging. Bestel eenvoudigweg de naam van het kindje, naar wens uitgebreid met figuurtjes en je mooie naamslinger wordt kant en klaar bij je afgeleverd.

Je kunt onze vilten naamslinger eenvoudig aan het raam hangen. Bestel bij Mevrouw Hendrik handige zuignapjes waarmee het ophangen een fluitje van een cent wordt!

vilten-naamslinger-baby

Vilten naamslinger als alternatief geboortebord

Eerst kun je de naamslinger ophangen voor het raam als geboorteaankondiging. Zo kan iedereen zien dat de kleine er is; dat is een origineel alternatief voor een geboortebord!

Een vilten letterslinger wordt ook wel in combinatie met een geboortebord gebruikt. Het ziet er heel feestelijk uit en vanaf de straatkant is het goed te zien.

spaties-vilten-letterslinger

Vilten naamslinger als decoratie op de babykamer

Het leuke is, dat je de naamslinger na een tijdje kunt verhuizen naar de babykamer. Vaak wordt het boven de commode of het ledikantje opgehangen als decoratie item. Super hip! Het vilt is van super stevige kwaliteit. Het kreukt niet en gaat jaren mee!

Vilten naamslinger baby

Vilten naamslinger als kraamcadeau

Zoek je inspiratie voor een origineel kraamcadeau? Zoek niet verder, je hebt het gevonden! Bestel een vilten letterslinger met de naam van de pasgeboren baby. Het is een heel persoonlijk kraamcadeau dat zeker weten in de smaak valt.

Ouders zijn uiteraard trots op de mooie naam van het kindje, dat ze met zorg hebben uitgekozen. Ze zullen verrast zijn met zo’n persoonlijke naamslinger die speciaal voor hun kleintje is samengesteld.

Twijfel je welke kleuren de ontvanger mooi vindt? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaubon van Mevrouw Hendrik. Hiermee kan men zelf een slinger naar eigen smaak ontwerpen en bestellen. Met een cadeaubon zit je altijd goed!

spaties-vilten-letterslinger

Vilten naamslinger 1 jaar

Je kunt de slinger van Mevrouw Hendrik blijven uitbreiden en aanpassen dankzij het handige schroefsysteem. Wordt je kindje 1 jaar? Dan kun je de naamslinger van jouw kindje weer tevoorschijn toveren voor de eerste verjaardag.

Bestel bij Mevrouw Hendrik het cijfer 1 en het woord ‘jaar’, schroef deze snel en makkelijk aan je bestaande slinger vast en je hebt een hartstikke originele & persoonlijke verjaardagsslinger voor je dreumes. Koop er gelijk de cijfers 2 & 3 bij en je kunt weer jaren vooruit!

vilten-naamslinger-1-jaar

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren te bedenken hoe je jouw vilten naamslinger kunt toepassen. Doe ideeën op via onze inspiratiepagina en volg ons op Facebook of Instagram.

Vilten naamslinger kopen

schroefjes-vilten-letterslinger

Posted on Geef een reactie

CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren

Yes, leuk nieuws! Mevrouw Hendrik staat voor het eerst op een markt met haar vilten letterslingers. En wel de CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren in Nijmegen!

Ben je zwanger en op zoek naar informatie en leuke hebbedingen voor de kleine? En woon je ook nog eens in de regio Nijmegen? Bezoek dan de CWZ Zaterdagmarkt voor Zwangeren op 15 september 2018. Mevrouw Hendrik is ook van de partij met haar vilten letterslingers!

zaterdagmarkt cwz

Op deze markt speciaal voor zwangere vrouwen en hun partner vind je allerlei informatie rondom bevallen in het CWZ. De markt biedt een gevarieerd programma, met diverse presentaties en informatiekraampjes. Met rondleidingen naar het Geboortehuis, de kraamsuites en couveusesuites. En met gezellige spulletjes en activiteiten rond zwangerschap en geboorte. Kortom: een gevarieerd programma dat ook leuk is voor wie nog maar net zwanger is.

onze-eerste-markt

Natuurlijk mag Mevrouw Hendrik hier niet ontbreken! Onze eerste markt, super leuk en spannend. We staan er met een gezellige stand, waar je je eigen vilten letterslinger voor je baby kunt komen ontwerpen. We helpen je natuurlijk graag met de kleurkeuze en zetten je slinger met liefde in elkaar. Hoe leuk om straks als de kleine er is, de geboorte aan te kondigen met een originele naamslinger voor het raam! Of decoreer het kamertje van je baby met een mooie vilten letterslinger.

Je kunt trouwens ook meedoen met een hele leuke winactie bij onze stand. We verklappen nog niks, maar het is de moeite waard!

Plattegrond Zaterdagmarkt voor Zwangeren CWZ

Ons standnummer is 8. Mooi in het midden!

extra kleuren

We hebben nóg een goede reden voor je om langs te komen bij onze stand: we nemen een gelimiteerde oplage figuren mee in de kleuren okergeel, oranje, rood, groen en paars. Denk aan bloemen, vlinders, sterren, hartjes en uiltjes. Exclusief verkrijgbaar op de Zaterdagmarkt voor zwangeren. Deze kleuren zijn hartstikke vrolijk en maken je slinger een echte blikvanger. Dit is dus naast onze standaard kleuren zwart, grijs, wit, lichtblauw, donkerblauw, lichtroze en fuchsia. Volop keuze dus…

Kom gezellig langs en laat je verrassen door onze kleurrijke vilten letterslingers!

actie

Speciaal voor alle bezoekers van de CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren, heeft Mevrouw Hendrik een leuke actie in petto. Koop je op de markt een vilten letterslinger, dan betaal je de speciale beursprijs van € 3,- per teken in plaats van € 3,49. Deze actie geldt alleen op de markt zelf en kan niet achteraf worden toegepast. Vraag naar de voorwaarden.

*** ACTIE alle letters & cijfers en figuren van 3,49 voor 3,- op de markt ***

 

En we hebben nog een aanbieding voor alle bezoekers van de markt. Koop nu met extra voordeel een pakket met de cijfers 1,2,3 en het woord ‘jaar’. Een super leuke uitbreiding voor als je kindje jarig is. Kleuren zijn uiteraard naar keuze.

Van € 24,43 voor slechts € 20. Hiermee heb je drie jaar lang een leuke verjaardagsslinger! Natuurlijk kun je de andere cijfers er nog los bij kopen.

 

123 jaar

kom je ook

CWZ Zaterdagmarkt voor zwangeren
♥ Datum: zaterdag 15 september 2018
♥ Locatie: Binnenhof CWZ te Nijmegen
♥ Tijd: van 10.00 – 16.00 uur
♥ Aanmelden: niet nodig. Je kunt zo binnenlopen.
♥ Parkeren: dit kan op het voorterrein van het CWZ.

 

tot-dan