Inspiratie

Verrassende kerst

Buiten wordt het kouder, de vesten en truien worden weer van zolder gehaald: de laatste maanden van het jaar zijn aangebroken. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de gezelligheid in huis te halen! 
Mevrouw Hendrik denkt graag met je mee met een uitgebreid assortiment aan kerstitems zodat jij je dit jaar geen zorgen hoeft te maken over een creatief cadeau met kerstVier je dit jaar de eerste kerst met je kleintje? Een eigen kerstbal kan dan zeker niet ontbreken.

Ben je opzoek naar een verrassend relatiegeschenk met kerst of invulling van je kerstpakket? Een gepersonaliseerde vilten of houten kerstbal is DE eyecatcher waarmee je iedere werknemer of zakenrelatie dit jaar verrast. 

Specifieke wensen? Bel of app ons zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken!

De inrichting van je babykamer maak je helemaal af met de kleine details. De vilten naamslinger die eerst nog voor het raam hing als geboorteaankondiging kan ook super leuk als aankleding boven de commode of het ledikantje. Stel de slinger helemaal naar wens samen in onze ontwerptool door kleur, figuur en letters met elkaar te combineren. 

We vinden het super leuk om jouw aankoop terug te zien op Facebook of Instagram.
Deel jouw foto met #mevrouwhendrik of tag ons en wie weet staat jouw foto hier straks ook bij! Je mag je foto natuurlijk ook naar ons mailen. Dat kan naar info@mevrouwhendrik.nl. Show jouw mooie slinger!