Over mij

De korte versie

Naam: Margriet van Munster
Leeftijd: 32 jaar
Thuis: met mijn dochters Lot (7 jaar) en Fleur 4 jaar)
Eigenschappen: eigenwijs, zorgzaam, doorzetter, perfectionist, creatief
Webshop: omdat ik eindeloos veel creatieve oplossingen heb naar jouw wens

De langere versie​

Van jongs af aan ben ik bezig geweest met mensen verrassen door mijn bedenksels. Hierbij werd mijn creativiteit gevoed door mijn moeder die beeldend kunstenaar is. Altijd wisten mensen mij te vinden wanneer ze opzoek waren naar iets nieuws en anders. Deze eigenschap heb ik eerst een aantal jaar ingezet als logopedist. 

Toch miste ik na een aantal jaar meer vrijheid in het uitvoeren van mijn werk. Als logopedist (en later ook als secretaresse in de zorg) heb je toch te maken met kaders. Ik was toe aan een volgende stap, een stap naar zelfstandigheid! Samen met Sandra zette ik de eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Meer hierover lees je hier

Sinds april 2020 run ik deze vrolijke webshop alleen. Door continue bijscholing en netwerken breid ik mijn ondernemers-skills steeds verder uit. Want mijn lasersnijder en ik bruisen van de ideeën die vele malen verder gaan dan alleen vilten naamslingers. Ik hoop je te blijven verrassen!

Gepersonaliseerde handgemaakte (relatie)geschenken

Ik heb mij door de jaren heen gespecialiseerd in het creeëren van maatwerk producten van hoge kwaliteit. Een compleet, passend en verrassend eindproduct is voor mij het einddoel waarmee ik tevreden ben.

De vilten naamslinger is het product waarmee ik destijds deze webshop ben begonnen. Een bewuste keuze van materiaal en concept waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

In de loop van de tijd kreeg ik steeds de vraag om maatwerk te leveren en vonden mensen mij met de meest uiteenlopende ontwerpvragen. Dit inspireert mij keer op keer. Van het ontwerpen van naamtags voor aan een geboortekaartje, tot het ontwerp van een relatiegeschenk op maat, alles is mogelijk! 

Stapsgewijs heb ik in de loop van de tijd producten toegevoegd aan het vaste assortiment. De gemene deler van deze producten is dat het personaliseerbaar is (en daarmee uniek) en van blijvend goede kwaliteit.
Ben jij opzoek naar een uniek (relatie)geschenk voor jezelf of een ander? Neem eens een kijkje in het assortiment of neem contact met mij op voor specifieke wensen.

Veel plezier!