Over mij

Wie zit er achter Mevrouw Hendrik?

margriet - mevrouw hendrik

In het kort

Naam: Margriet Hofstee- van Munster
Leeftijd: 30 jaar
Thuis: met Gijs & mijn dochters Lot (5 jaar) en Fleur (3 jaar)
Hobby’s: tekenen/schilderen, tweedehands interieurschatten zoeken en opknappen, ontdekken en creëren.
Eigenschappen: eigenwijs, zorgzaam, doorzetter, perfectionist, creatief

De langere versie

Van jongs af aan ben ik ben ik bezig geweest met het bedenken van dingen waar anderen vrolijk van worden. Hierbij werd mijn creativiteit gevoed door mijn moeder die beeldend kunstenaar is. Muziek maken en creatief bezig zijn hebben daardoor in alle fases van mijn leven een belangrijke rol vervuld. Uiteindelijk ben ik als logopedist afgestudeerd. In dit vak vond ik uitdaging in het bedenken van mijn eigen oefeningen die aansluiting vonden bij bestaande methodieken en de behoeftes van de persoon tegenover mij.

Toch miste ik na een aantal jaar meer vrijheid in het uitvoeren van mijn werk. Na een tijd op verschillende secretariaten te hebben gewerkt binnen de zorg en mijn tweede dochter op de wereld te hebben gezet was het tijd voor bezinning. Wat geeft mij energie en wat wil ik?
Ik kwam weer in contact met een oud huisgenoot die zich in dezelfde positie bevond en samen gingen we de uitdaging aan om een bestaand vilten letterslinger concept verder uit te gaan breiden. 

Sinds april 2020 ga ik zelfstandig verder met deze vrolijke webshop. Ik heb iets gevonden waarin ik al mijn energie, ideeën en passie in kwijt kan. Ik en mijn lasersnijder bruisen van de ideëen die vele malen verder gaan dan alleen vilten naamslingers, want sinds kort heb ik ook hout ontdekt! Ik hoop je te blijven verrassen.

Ontwerp een gepersonaliseerde vilten letterslinger

Mevrouw Hendrik kleedt iedere gelegenheid aan met een unieke en persoonlijke vilten letterslinger.

De ouderwetse slinger die je enkel ophangt bij een verjaardag en die na één tot twee keer hangen zijn beste tijd heeft gehad, hebben wij in een nieuw jasje gestoken zodat je er jarenlang plezier van gaat hebben.

De letters en tekens zijn vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch vilt van 3-5 mm dik. Deze dikte zorgt voor een lange levensduur, kreukt niet en heeft een intense kleur. Kwaliteit staat voorop!

Het unieke schroefsysteem waardoor de letters en tekens met elkaar zijn verbonden, zorgt ervoor dat je de slinger ieder moment kunt aanpassen. Ieder jaar kan hierdoor de slinger weer pronken door alleen het cijfer aan te passen.

We hopen je te kunnen inspireren door onze inspiratiefoto’s, blogs maar vooral door je de mogelijkheid te geven om met je eigen creativiteit je persoonlijke letterslinger te creëren. Veel plezier!

Schroef je vilten naamslinger van Mevrouw Hendrik eenvoudig aan elkaar