Over mij

margriet - mevrouw hendrik

In het kort

Naam: Margriet Hofstee- van Munster
Leeftijd: 31 jaar
Thuis: met Gijs & mijn dochters Lot (6 jaar) en Fleur (3 jaar)
Hobby’s: tekenen/schilderen, mijzelf verliezen in een boek en tweedehands interieurschatten opknappen.
Eigenschappen: eigenwijs, zorgzaam, doorzetter, perfectionist, creatief

De langere versie

Van jongs af aan ben ik bezig geweest met mensen verrassen door mijn bedenksels. Hierbij werd mijn creativiteit gevoed door mijn moeder die beeldend kunstenaar is. Altijd wisten mensen mij te vinden wanneer ze opzoek waren naar iets nieuws en anders. Deze eigenschap heb ik eerst een aantal jaar ingezet als logopedist. 

Toch miste ik na een aantal jaar meer vrijheid in het uitvoeren van mijn werk. Als logopedist (en later ook als secretaresse in de zorg) heb je toch te maken met kaders. Ik was toe aan een volgende stap, een stap naar zelfstandigheid! Samen met Sandra zette ik de eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Meer hierover lees je hier

Sinds april 2020 run ik deze vrolijke webshop alleen. Door continue bijscholing en netwerken breid ik mijn ondernemersskills steeds verder uit. Want mijn lasersnijder en ik bruisen van de ideëen die vele malen verder gaan dan alleen vilten naamslingers. Ik hoop je te blijven verrassen!

Ontwerp een gepersonaliseerde vilten letterslinger

Mevrouw Hendrik kleedt iedere gelegenheid aan met een unieke en persoonlijke vilten naamlinger.

De ouderwetse slinger die je enkel ophangt bij een verjaardag en die na één tot twee keer hangen zijn beste tijd heeft gehad, hebben wij in een nieuw jasje gestoken zodat je er jarenlang plezier van gaat hebben.

De letters en tekens zijn vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch vilt van 3-5 mm dik. Deze dikte zorgt voor een lange levensduur, kreukt niet en heeft een intense kleur. Kwaliteit staat voorop!

Het unieke schroefsysteem waardoor de letters en tekens met elkaar zijn verbonden, zorgt ervoor dat je de slinger ieder moment kunt aanpassen. Ieder jaar kan hierdoor de slinger weer pronken door alleen het cijfer aan te passen.

We hopen je te kunnen inspireren door onze inspiratiefoto’s, blogs maar vooral door je de mogelijkheid te geven om met je eigen creativiteit je persoonlijke naamlinger te creëren. Veel plezier!

Schroef je vilten naamslinger van Mevrouw Hendrik eenvoudig aan elkaar