Over ons

Wie is nu eigenlijk Mevrouw Hendrik?

Sandra & Margriet - Mevrouw Hendrik vilten letterslinger

Anders dan de naam doet vermoeden, gaan er achter Mevrouw Hendrik niet één, maar twee dames schuil: Margriet & Sandra. Wij leerden elkaar kennen in Nijmegen, waar wij als huisgenoten woonden in een karakteristiek studentenhuis aan de Hendrik Hoogersstraat. Een gedenkwaardige tijd waarin we veel lol hebben gehad.

Toen al bleek dat we beiden beschikten over een behoorlijke dosis creativiteit. Werden er thema huisfeesten georganiseerd, dan stonden wij als twee enthousiastelingen vooraan met verfkwasten of naaimachine om het huis van de nodige decoratie te voorzien.

Hierna volgde een periode waarin we onze eigen weg insloegen. Samenwonen, werken, trouwen, kindjes krijgen: een mooie nieuwe fase na de studententijd. Maar op werkgebied begon er bij ons allebei iets kriebelen: waar worden we nu écht gelukkig van? In deze zoektocht kruisten onze wegen weer. We stonden te popelen om echt iets moois neer te zetten, iets om anderen mee te verblijden.

Tot, per toeval, het concept van vilten letterslingers op ons pad kwam: Marijm. En Marijm zocht een opvolger. Op het moment dat we al die kleuren en de prachtige kwaliteit zagen waren we verkocht. Dat moest het worden en we zouden het samen oppakken!

Zo ontstond in september 2018 officieel Mevrouw Hendrik! Iedereen kan bij ons terecht voor een vilten letterslinger van topkwaliteit. Of het nu een naamslinger voor een baby is of een zakelijke order voor een evenement; Mevrouw Hendrik maakt voor iedereen een unieke vilten letterslinger!

margriet - mevrouw hendrik

Margriet

“Ik ben Margriet Hofstee, een 30-jarige moeder van twee mooie meisjes en vrouw van mijn lieve man Gijs. Na een aantal jaren als logopedist te hebben gewerkt en secretaresse in de gezondheidszorg was het tijd voor een nieuwe spannende stap. Ik ben iemand die graag organiseert, regelt en creatief bezig wil zijn. Sinds Mevrouw Hendrik in mijn leven is gekomen komen al deze aspecten samen en dat geeft een bom aan energie.”

“Mijn naam is Sandra Mesman en ik ben 31 jaar. Ik ben getrouwd met Dirk en samen hebben we twee dochtertjes: Nine & Lore. Ik ben heel graag creatief bezig en zit altijd vol ideeën. In gedachten ben ik al 20 bedrijven begonnen. Maar daadwerkelijk de stap nemen, dat vond ik altijd spannend. Maar daar was Mevrouw Hendrik! Het voorwerk is gedaan, maar de toekomst ligt nog helemaal open. Ideeën zijn er genoeg. Zo leuk!”

sandra - mevrouw hendrik

Sandra

schroefjes-vilten-letterslinger

De naam 'Mevrouw Hendrik'

Voor ons was het belangrijk dat onze bedrijfsnaam iets zei over ons, de personen achter Mevrouw Hendrik, maar ook over het product. De naam Mevrouw Hendrik staat voor:

De plek waar wij elkaar hebben leren kennen: ons studentenhuis aan de Hendrik Hoogersstraat.
Vrolijk en een beetje gek
Opvallend
Kwaliteit
Voor iedereen

Schroef je vilten naamslinger van Mevrouw Hendrik eenvoudig aan elkaar

Het concept

Mevrouw Hendrik kleedt iedere gelegenheid aan met een unieke en persoonlijke vilten letterslinger.

De ouderwetse slinger die je enkel ophangt bij een verjaardag en die na één tot twee keer hangen zijn beste tijd heeft gehad, hebben wij in een nieuw jasje gestoken zodat je er jarenlang plezier van gaat hebben.

De letters en tekens zijn vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch vilt van 5 mm dik. Deze dikte zorgt voor een lange levensduur, kreukt niet en heeft een intense kleur. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Het unieke schroefsysteem waardoor de letters en tekens met elkaar zijn verbonden, zorgt ervoor dat je de slinger ieder moment kunt aanpassen in een andere wenselijke vorm.

schroefjes-vilten-letterslinger

Ontwerp een gepersonaliseerde vilten letterslinger

De letterslinger van Mevrouw Hendrik is te gebruiken voor veel meer doeleinden dan alleen verjaardagen. Je ontwerpt ‘m namelijk helemaal zelf met jouw gewenste tekst, kleuren en figuren. Voor bruiloften, verjaardagen, babyshowers, geboorteaankondigingen, evenementen, zakelijke doeleinden, decoratie… je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk!

We hopen je te kunnen inspireren door onze inspiratiefoto’s, blogs maar vooral door je de mogelijkheid te geven om met je eigen creativiteit je persoonlijke letterslinger te creëren. Veel plezier!